Praktisk information

 

Kontakta oss gärna, våra ordinarie telefontider är på tisdagar kl 13.00-15.30 och torsdagar kl 8.00- 11.00, ring oss på telefonnummer  073- 941 30 00.

Observera att under sommaren så är telefontiden begränsad, mellan  den 25/6 till den 20/8 så är det endast telefontid torsdagar kl 11.00-13.00

 

 

 

 

 

Appen Instant Therapy by Mind Sthlm
kontakta oss direkt i appen Instant Therapy by Mind Sthlm. Du kan ladda ned appen på AppStore eller GooglePlay, eller så scannar du qr koden nedan:

 

 

 

Besöksadress
Vår huvudmottagning på  Nybrokajen 7 (3 tr), 111 48 i Stockholm. Närmaste T-bana är Kungsträdgården eller Östermalmstorg. Om ditt besök ligger efter kontorstid fråga din terapeut vad som gäller avseende kod till dörren etc.

Kontakt och sena återbud
Det
går bra att kontakta din terapeut direkt för att boka eller avboka en session. Kontaktuppgifter hittar du under fliken “vi som arbetar här”. Vid sena återbud, kontakta alltid din terapeut direkt.

Telefon
Utöver våra telefontider så går det alltid bra att lämna meddelande på vår telefonsvarare tel 073-941 30 00. Vi ringer upp så snart vi kan.

Betalsätt
Du kan betal med Swish, vårt Swish nummer är 1234778171, ange datum och namn på terapeut. Du kan även kan betala din tjänst med kort på mottagningen.  Vi erbjuder betalning mot faktura för en administrationsavgift på 150kr.

Avbokningsregler
Observera att våra avbokningsregler innebär att avbokningar senare än 24 h före utsatt tid debiteras. Frikort gäller inte för detta.

Ekonomi
Fakturafrågor samt övriga ekonomifrågor mejlas till ekonomi@mindsthlm.se

Frikort
Vi administrerar inga frikort, all administration av frikort sker på din vårdcentral.

Integritetspolicy
På  Mind Sthlm arbetar vi under strikt tystnadsplikt.

När du kontaktar oss via mejl på bokatid@mindsthlm.se så tar vi det som ett godkännande att det går bra att även kontakta dig via mejl. Observera att vi på grund av patientsäkerhetsskäl inte har möjlighet att svara på frågor rörande hälsotillstånd via mejl. Vi kan heller inte ta ansvar för säkerheten av informationen som skickas via mejl.