Gå på handledning hos oss.

Dela på facebook
Dela på linkedin

Vår duktiga bitr. verksamhetschef Åsa Löfström ska efter lång erfarenhet som psykoterapeut påbörja sin handledar- och lärarutbildning i psykoterapi nu till våren.

Åsa är en mycket uppskattad terapeut så vi är så glada att vi nu även kommer att få ha henne som handledare.

 

Vi kommer även ge möjlighet till psykologer och psykoterapeuter som inte arbetar på Mind Sthlm att delta i Åsas grupp, i mån av plats.

Åsa Löfström leg psykoterapeut.


Vilken handledar- och lärarutbildning är det som du har valt Åsa?

Handledningen jag ska gå vilar på psykodynamisk grund och utbildningen går jag vid Linköpings universitet under tre terminer. Jag vill gärna utveckla mig inom att handleda personalgrupper och det här blir för mig ett steg vidare inom mitt psykoterapeutiska yrkesval, att befästa kunskaper jag redan har och få en uppdatering på vad som är nytt inom fältet.

Jag hoppas få lära mig mycket om grupprocesser och också att kunna se processer i ett vidare perspektiv, vad som händer i rummet både under handledningen i sig men också mellan varje deltagare/terapeut och dennes patient i de berättelser som tas med till handledningen.

Vem kan delta i gruppen? Kostar det något?

Alla som är leg psykoterapeuter eller leg psykologer kan delta, det är helt kostnadsfritt. Alla intresserade är varmt välkomna att kontakta mig så mejlar jag info om startdatum etc.

asa.l@mindsthlm.se