Birgitta välkomnar nu även dig som vill gå i privat psykoterapi, coachning och handledning.

Efter alla mina år som kurator, socialsekreterare, chef för ett HVB hem (för utsatta ungdomar) samt som psykoterapeut i egen verksamhet har jag fått en bred och djup förståelse av olika sorters svårigheter och möjligheter livet kan ge. Samtalen har gett mig en ödmjukhet inför livet och vad det kan innebära att vara en unik människa.

Ibland kan det hjälpa att tillsammans med någon annan få reflektera över livet, stanna upp och fundera kring sina tankar och känslor.

Jag är socionom, psykodynamiskt utbildad psykoterapeut och har även handledarutbildning i psykosocialt arbete.

Välkommen att höra av dig till mig via mail på birgitta@mindsthlm.se för att boka tid. Jag erbjuder privat psykoterapi, enskild handledning/coachning och personalstöd. Du kan även läsa mer om mig i min presentation.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter