Här bokar du psykologisk rådgivning och behandling.

Visste du att du kan ändra ett möte bokat på mottagning, till ett videomöte. Fråga din terapeut. 

Hos oss på Mind Sthlm arbetar leg psykologer, leg psykoterapeuter och kuratorer. Ingen remiss krävs, patientavgift 100kr, frikort gäller. För dig som är under 18 år är det kostnadsfritt.

Here you can find contact details for English speaking therapists.

Psykologisk rådgivning och behandling via video

Här lägger våra psykologer, psykoterapeuter och kuratorer ut tider för videomöte. Boka ett videosamtal i kalendern, ladda sedan hem appen "vårdrummet video" innan ditt besök. Välkommen till oss.

psykologisk rådgivning och behandling på mottagning

Här lägger våra psykologer, psykoterapeuter och kuratorer ut tider för möte på mottagning i Stockholm. Välkommen!

Självhjälpsprogram online (iKBT)

Du arbetar självständigt och får stöd av en KBT-behandlare genom hela programmet. Börja med att boka en tid för bedömning, sedan kan du direkt påbörja ditt behandlingsprogram. Välkommen!

Videosamtal för dig under 18 år

Behöver du prata med någon? Vi hjälper med psykologisk rådgivning och behandling för dig som mår psykiskt dåligt. Det är kostnadsfritt för dig under 18 år. Boka ett videosamtal i kalendern, ladda sedan hem appen "vårdrummet video" innan ditt besök. Välkommen till oss.

Här bokar du som är listad på Capio Östermalm Vårdcentral.

Här lägger våra psykologer, psykoterapeuter och kuratorer ut tider att boka för dig som är listad på Capio Östermalms vårdcentral. Visste du att om du har ett bokat möte på mottagning så kan du sedan ändra till videomöte? Prata med din terapeut. välkommen!