Högt tryck i december och januari

Jag är snart färdig leg psykoterapeut. Jag är specialiserad i KBT, AFT och CFT, med kompetensområden som ångest, depression, relationer, familj, barn, kriser, arbetsrelaterade problem, stress och utmattning, sorg, social ångest, ensamhet, känsloreglering.

Jag arbetar med barn from 12 år och familjer, gärna tonåringar och unga vuxna. Det har varit extra högt tryck nu i december vilket betyder att jag är fullbokad i princip hela januari. Jag har ett fåtal tider kvar för privat psykoterapi (privat mottagning).

Om du är intresserad av privat psykoterapi och inte hittar en tid i min webbkalender så går det bra att mejla till mig på teresa@mindsthlm.se

Du kan läsa mer om privat psykoterapi här: https://mindsthlm.se/privat-psykoterapi/

Det går naturligtvis även bra att boka in möten längre fram då jag har fler lediga tider. Varmt välkommen!

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter