Ingrid Marongiu, leg psykoterapeut, hur arbetar du med änglsan och oro?

Ingrid Marongiu, leg psykoterapeut, hur arbetar du med änglsan och oro?

Jag hjälper dig att medvetandegöra tankar och omfokusera. Det är viktigt att du förstår ångestcirkeln och ser samband mellan tanke och känsla.

Att lär dig reflektera och inte identifierar dig med tankar och känslor. Tankar och känslor är som vädret som växlar. Jag arbetar med att stärka tilltron till den egna förmågan och bli medveten om egna resurser, att du kan välja tankar och styra själv, men det kräver träning. Att bli uppmärksam på tankemönster/tankemonster. Det kan göra skillnad när man lär sig växla från att fastna i det man inte vill ha, till tankar om det man önskar.

Du kan kontakta Ingrid på ingrid@mindsthlm.se för mer information

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter