Jag har alltid älskat psykologi och tycker om att djupdyka ner i människors psyke.

”Jag är utbildad psykoterapeut i relationell psykodynamisk terapi och interpersonell terapi vid Linköpings universitet. Sammanlagt har jag studerat i 10 år. Innan arbetade jag bland annat som skolkurator, men efter ett par år i yrket ville jag vidareutveckla mig själv och startade mitt egna företag inom terapi. I nuläget driver jag det och arbetar för Mind Stockholm.
Jag har sedan barnsben vetat att jag kommer att arbeta med terapi på något sätt, då det ligger mig varmt om hjärtat att se människor utvecklas och må bra. Jag har alltid älskat psykologi och tycker om att djupdyka ner i människors psyke för att verkligen förstå mående, känslor och agerade. Som person är jag glad, nyfiken och prestigelös.”
Loris Andersson, leg psykoterapeut
Välkommen att boka tid på loris@mindsthlm.se

 

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter