Många känner av en ökad stress och oro. Nu kan du få hjälp av IKBT med Catrin. 

Många känner av en ökad stress och oro. Nu kan du få hjälp av IKBT med Catrin.

 

En ökad stress och oro kan leda till sömnsvårigheter och på sikt nedstämdhet. Vi erbjuder nu IKBT – självhjälpsprogram på nätet som hjälper människor att hantera och komma ur sin stress och oro.

Vad är då IKBT?

Likt en vanlig KBT behandling så bokar du en första tid med din terapeut, här kartlägger ni tillsammans vad det är som orsakar stress och oron. Därefter gör man en plan för hur ni tillsammans ska arbeta mot målet minska eller helt bli av med symptomen.

Ni bokar in kortare videomöten alternativt chatt oftast en gång i veckan under en period. Mellan tillfällena får du hemläxor att utföra. Hela IKBT programmet utförs på distans så du behöver inte ta dig till en mottagning. Kontakterna kostar 100kr och frikort gäller.

Du är välkommen att boka tid direkt på hemsidan eller mejla Catrin på catrin@mindsthlm.se

Varmt välkommen!

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter