Min styrka som terapeut.

Min bakgrund och styrka som terapeut.

Min styrka är att jag har en bred erfarenhet av att arbeta med individ, barn och familjer. Erfarenheter från mitt yrkesliv: Kvinnors missbruk, medberoende, våld, familjeterapi, tonåringar med utagerande och självskadebeteende, anknytningsmönster, låg självkänsla, nedstämdhet, familjebehandling där barn riskerar att placeras utanför familjen, föräldrastöd och separationskonflikter, familjerådgivning, kris och stresshantering.

Det har lärt mig hur viktigt det är med mötet och samtalet och hur läkande det kan vara. Hos mig blir du bemött med respekt för det unika och specifika i din historia.

Jag har ett genuint intresse för människor, olika religioner och kulturer. Har även erfarenhet av att leva med andra kulturer än min egen och att höra till, men inte bli helt accepterad. Jag pratar svenska, engelska och spanska.

Välkommen till mig.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Välkommen till vår Drop-In!

För att förbättra vår tillgänglighet så erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min).

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 100kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter