Mind sthlm i media

Är tiden inne för skilsmässa? Mind Sthlm resonerar i Aftonbladet.

Hur vet man att det är dags att överväga skilsmässa? Det måste vara ett av livets svåraste beslut. Mind Sthlms  leg psykoterapeut Ylva Vejrich Dieden, som har lång erfarenhet av att arbeta med par, blir intervjuad i Aftonbladet.

Hur planerar man barnens ledighet som separerad? Mind Sthlm medverkar i TV4s Nyhetsmorgon.

Sommaren kan innebära oro för separerade föräldrar med delad vårdnad om sina barn. Det kan finnas utmaningar med att hitta lösningar inför semester. Vem ska barnen vara med? Hur delar vi upp tiden? Vilka kompromisser behöver göras? Det är viktigt att barnens bästa är i fokus så att de kan må bra under sitt sommarlov.

Sanne Andersson, Familjens Jurist, och vår verksamhetschef och leg psykoterapeut Camilla Linde välkomnades till TV soffan på TV4s Nyhetsmorgon för att ge tips för hur man på bästa sätt planerar barnens ledighet efter en separation

https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon/så-planerar-ni-barnens-semester-efter-separationen/13773089

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter