Möt Kim, terapeut och coach på Mind Sthlm.

 

Hej!

Jag är Kim Juhlin och arbetar som både terapeut och coach på Mind Sthlm. Som klient hos mig kan du räkna med att få både mental styrka och önskvärda resultat, utan att behöva bekosta massor av tid och energi.

Med mina 15 år i branschen och närmare 10 000 timmar i kliniskt psykoterapeutiskt arbete samt coachande samtal – kan du känna dig trygg med att snabba lösningar på dina livsproblem varvas med kvalitet och en nära, genuin klientkontakt. Några av mina specialistområden är;

Mental styrka (resilience)
ångest
stress
relationer
konflikter
meningsfullt liv

Ser fram emot att ses!

Välkommen att kontakta mig på kim@mindsthlm.se

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter