Hej jag heter Deborah Mühlrad, välkommen till mig.

Jag är Leg. Kurator

och arbetar med metoderna:

  • PDT
  • CFT
  • AFT
Spela videoklipp

Inga lediga tider? hitta nästa lediga tid hos mina kollegor.

Deborah Mühlrad

Leg. Kurator

Hos mig kan du boka:

  • Stöd vid psykisk ohälsa, 100kr eller 0kr vid frikort
  • Psykoterapi privat mottagning fr 1150kr
  • Välj att ses på mottagning eller i videomöte
Hur jag arbetar

Det absolut viktigaste är att du kan känna dig öppen och trygg med mig. Utan det ingen förändring. Tillsammans tar vi reda på vad som gör att du fastnar i olika mönster, vilka känslor som väcks och hindrar dig från det du vill uppleva. Jag vill att du ska nå dina mål på ett tydligt sätt, och kommer hjälpa dig att sätta upp en plan, acceptera det som är och ge dig verktyg att kunna gå vidare.

Här finns jag

Adress: Tavastgatan 29D i Stockholm.

Mejl: deborah@mindsthlm.se

Tidigare feedback

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 av 5 stjärnor baserat på 11 Feedbackomdömen

Så säger tidigare klienter

Rated 5 out of 5

När jag började mina samtal hos Deborah så var jag ganska vilsen i mig själv. Jag hade mycket som jag höll inom mig för närstående till mig. Det hade också hänt en del jobbigt i mitt liv. Det här gjorde självfallet att jag själv inte mådde helt 100.
Genom att ha fått hjälp av Deborah så har jag växt som person på ett otroligt sätt. Jag har lärt mig sätta gränser, fått bättre kontakt med mina känslor, och framförallt lärt mig att härleda ångest som kan uppstå vid vissa situationer och slutligen också hantera ångesten.
Tack Deborah för din hjälp, det har varit guld värt!!

Rated 5 out of 5

Att få kunskap i hur ångest fungerar och hör ihop med mina känslor har hjälpt mig så mycket. Jag har fått konkreta verktyg som hjälper mig dagligen att hantera mina känslor, vilket bidragit till minskad ångest. Tack Deborah för våra samtal!

Rated 5 out of 5

Deborah hjälpte mig att komma ur en svår livsfas. Utöver hennes stor engagemang, hennes empati, hennes förmåga att lyssna och förstå, lärde hon mig att förstå de mekanismer som triggar min ångest. Jag fick redskap för att hindras att hamna i en negativ spiral, bli medveten både kroppsligt och tankemässigt och genom att sätta ord på mina känslor hindra att de utvecklas till ångest.
Dessa verktyg blev en tankeställare. Jag har de med mig i min vardag.
Jag vill än en gång tacka Deborah. Hon är det bästa som har hänt mig de senaste åren. Martine Ravon

Rated 5 out of 5

Deborah har givit mig ovärderliga verktyg och insikter kring hur jag kan leva ett hälsosammare liv där jag sätter mitt välmående först. Med hennes skarpa lyhördhet, ödmjuka förståelse och stöttande tro på mina förmågor hjälpte hon mig att stå emot min självkritiska röst och våga bemöta mina riktiga känslor – något jag tidigare undvikt hela mitt liv.
Deborah är en otroligt stark och trygg pelare som hade min rygg i oerhört stressiga och ångestladdade situationer – både jobbmässigt och personligt – alltid med kraftfulla sanningar och betryggande stöd. Bara några minuter in i vårt första samtal insåg jag att jag hade hamnat rätt.
Hon har varit en helande kraft för mig, och jag är oändligt tacksam för att hon har fått mig att älska mig själv mer än någonsin. Det har varit den bästa investeringen i mitt liv.

Rated 5 out of 5

Tydlig plan och bra kommunikation. Jättebra stöd under min process!

Kontakta mig

Särskild kompetens inom följande områden

Mina blogginlägg

  • Så här arbetar jag för att bli av med ångest.

Har du fått hjälp och stöd av

Deborah Mühlrad

?

Kan du beskriva vad som hjälpte just dig?

5/5

 

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Välkommen till vår Drop-In!

För att förbättra vår tillgänglighet så erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min).

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 100kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Se vid vilken mottagning just din terapeut tar emot på här : https://mindsthlm.se/var-personal/
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Under corona-pandemin gäller att du kan avboka senare än 24 timmar innan om du har fått plötsliga symptom eller misstänker smitta. Bokar du inte av alls gäller även då att du får betala 400 kr.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar. Avbokar du senare får du betala för besöket.