fbpx

Hej jag heter Deborah Mühlrad, välkommen till mig.

Jag är Leg. Kurator

och arbetar med metoderna:

  • PDT
  • CFT
  • AFT
Spela videoklipp
Boka en tid hos mig!
Inga lediga tider? hitta nästa lediga tid hos mina kollegor.
Hur jag arbetar

Det absolut viktigaste är att du kan känna dig öppen och trygg med mig. Utan det ingen förändring. Tillsammans tar vi reda på vad som gör att du fastnar i olika mönster, vilka känslor som väcks och hindrar dig från det du vill uppleva. Jag vill att du ska nå dina mål på ett tydligt sätt, och kommer hjälpa dig att sätta upp en plan, acceptera det som är och ge dig verktyg att kunna gå vidare.

Här finns jag

Jag tar endast emot samtal via video.
Mejl: deborah@mindsthlm.se

Tidigare feedback

5
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor baserat på 4 Feedbackomdömen

Så säger tidigare klienter

Rated 5 out of 5

Mina samtal med Deborah har hjälpt mig och mitt mående enormt! Hon fångade upp mina problem snabbt och gav mig verktyg som verkligen fungerade. En mkt skarp och vänlig person. Hon är guld!

Rated 5 out of 5

Deborah är en lyhörd, empatisk och fantastisk terapeut. Hon fångar snabbt in problemet och ser vad som behöver jobbas med. Jag mådde bättre redan efter vårt första samtal. Hon gav mig fina och enkla verktyg att förstå och veta hur jag ska ta mig vidare framöver. Jag rekommenderar henne varmt.

Rated 5 out of 5

Under mina 5 samtal med Deborah har jag både fått konkreta och värdefulla verktyg. Något jag kan anamma vid uppkomsten av varierade känslor i olika situationer.
Bland annat hur jag närmar mig de egentliga känslorna som bubblar upp till ytan innan de läggs på hög och tillslut ger upphov till andra känslor samt hur jag vidare kan förmedla dessa muntligt.
Jag tar även med mig känslan av att vara min egna mästarinna när det kommer till att navigera mig genom livets olika berg och dalbanor, utifrån att alltid ha min inre kompass närvarande.
Min nyvunna erfarenhet säger mig att terapi inte behöver vara läskigt, blottande eller jobbigt, det behöver heller inte förändra individens personlighet märkbart utan det kan tvärtom bringa balans, förstärka egenskaper och ge en känsla av att den egentliga versionen av en själv alltid funnits där men livet har förbisett dennes behov. Verktygen saknades för mig och även känslan av att vara sann och god även mot mig själv.
Jag tar med mig Deborahs ord:
”Hur skulle du råda din vän i just denna situation?”
Tack Deborah för alla goda råd, verktyg och tryggheten du gett mig.
På återseende!
/ Med vänlig hälsning, E

Rated 5 out of 5

Deborahs skickliga och kvicka förmåga att förstå sig på min situation och problematik från första samtalet kändes tryggt. Jag kände mig hörd och fick omgående verktyg för att underlätta ångesten i vardagen. Att sedan få en individuella övning att tänka på och testa till kommande samtal har varit givande. I sin helhet har jag uppskattat att bli lyssnade på under neutrala och fördomsfria omständigheter, inga värderingar har lagts i det jag har sagt. Har uppskattat att Deborah på ett mjukt och tydligt sätt inflickat med feedback som fått mig att tänka om och hantera situationen annorlunda i framtiden. Har även upplevt peppande ord och hejarop när framsteg uppnås, vilken har uppskattats mycket.

Deborah Mühlrad

Leg. Kurator

Hos mig kan du boka:

  • Stöd vid psykisk ohälsa, 100kr eller 0kr vid frikort
  • Psykoterapi privat mottagning fr 1150kr
  • Välj att ses på mottagning eller i videomöte

Kontakta mig

Särskild kompetens inom följande områden

Mina blogginlägg

  • Så här arbetar jag för att bli av med ångest.

Har du fått hjälp och stöd av

Deborah Mühlrad

?

Kan du beskriva vad som hjälpte just dig?

5/5

 

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Välkommen till vår Drop-In!

För att förbättra vår tillgänglighet så erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min).

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 100kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Se vid vilken mottagning just din terapeut tar emot på här : https://mindsthlm.se/var-personal/
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Under corona-pandemin gäller att du kan avboka senare än 24 timmar innan om du har fått plötsliga symptom eller misstänker smitta. Bokar du inte av alls gäller även då att du får betala 400 kr.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar. Avbokar du senare får du betala för besöket.