Hej jag heter Kim Juhlin, välkommen till mig.

Jag är kurator och coach

och arbetar med metoderna:

  • KBT
  • ACT
  • PDT

Inga lediga tider? hitta nästa lediga tid hos mina kollegor.

Kim Juhlin

kurator och coach

Hos mig kan du boka:

Hur jag arbetar
Genom att snabbt begripa dina svårigheter och förstå dina utmaningar, tar jag med dig på en spännande inre, som yttre resa – där du kommer få lösningarna som genererar starka, önskvärda resultat för dig & ditt liv.
Jag anser att psykoterapeutiska metoder ska anpassas efter klientens behov och inte tvärtom. Därför kommer du finna mig trygg, öppen & nyfiken till hur vi kan komma tillrätta med dina specifika problem.
Seen by Kim Juhlin at 9:30 AM
Här finns jag

Birger Jarlsgatan 2, Östermalm
Tel: 070 467 5612
kim@mindsthlm.se

Tidigare feedback

Kontakta mig

Särskild kompetens inom följande områden

Mina blogginlägg

  • Låt vår coach Kim lära dig hur du blir framgångsrik.

  • Möt Kim, terapeut och coach på Mind Sthlm.

Har du fått hjälp och stöd av

Kim Juhlin

?

Kan du beskriva vad som hjälpte just dig?

5/5

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Se vid vilken mottagning just din terapeut tar emot på här : https://mindsthlm.se/var-personal/
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar. Avbokar du senare får du betala för besöket.