Så här arbetar jag för att bli av med ångest.

Dagligen träffar jag individer som, kanske precis som du, upplever stress och ångest i sin vardag. De flesta  har svårt att sätta ord på känslan som är orsaken till ångesten. Det är inte alls konstigt! Ingen har ju lärt oss att ångest i sig inte är en grundkänsla.
Genom att träna på att sätta ord på känslan, notera hur det känns i kroppen och våga vara kvar i känslor, trots att de väcker obehag, leder till minskad ångest.
Under Covid-19 har jag träffat hundratals individer som kämpat med extra mycket ångest, ofrivillig ensamhet och sömnproblem.
Det har varit en tuff tid för många, och kanske har det påverkat just dig mer än du velat erkänna? Oavsett vilka problem du går igenom just nu så ska vi tillsammans ta reda på din kärnkonflikt så att vi kan hitta en långsiktig förändring för dig.
Du är varmt välkommen att boka tid hos mig. Du kan boka kortare offentligt finansierat stöd för psykisk ohälsa, 100kr per tillfälle eller 0kr vid frikort eller så kan du boka privat psykoterapi 45 min 1150kr eller 30 min 850kr.
Om du är nyfiken eller vill veta mer kan du läsa mer här: https://mindsthlm.se/psykolog/deborah-muhlrad/

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Välkommen till vår Drop-In!

För att förbättra vår tillgänglighet så erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min).

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 100kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter