Skilsmässa?Jag lotsar er igenom den svåraste tiden och hjälper er att navigera i den nya tillvaron.

”En separation är alltid en smärtsam process och man behöver ofta ta hjälp med att härbergera den smärtan. Och när barn finns med så känns förlusten och sorgen än större.  Att trots allt det svåra kunna separera under värdiga former dvs att kunna lämna, skiljas utan att bli destruktiv och eller hämndlysten ger utrymme till förlåtelse, medkänsla och försoning. Det kan kännas outhärdligt att börja samtala om allt det där som orsakat så mycket sorg och kanske också svek men det är en väg att för båda parter komma vidare i sin livssituation och så småningom  kunna föra en  dialog som är det mest verksamma vertyget speciellt när parterna ska ha kontakt med varandra gällande gemensamma barn.

Det jag kan erbjuda är att lotsa er genom den svåraste tiden och ge er verktyg att navigera i den nya tillvaron.”

Ylva Veijrich Dieden, leg psykoterapeut

Välkommen att boka tid på ylva@mindsthlm.se

 

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter