Tjänsten att Skiljas Tillsammans lanseras idag, i samarbete med Familjens Jurist.

Tjänsten att Skiljas Tillsammans lanseras idag!

Det är med glädje vi kan presentera tjänsten att Skiljas Tillsammans, ett samarbete mellan Mind Sthlm och Familjens Jurist.

Tjänsten innefattar ett digitalt bodelningspaket som Familjen Jurist erbjuder där Mind Sthlm står för ett frivilligt coachande samtal, utan extra kostnad för den som köpt bodelningspaketet. Det coachande samtalets syfte är att förebygga konflikter och främja psykisk hälsa, särskilt viktigt vid de bodelningar där det finns barn med i bilden.

 

Varje år genomgår över 20 000 par en skilsmässa i Sverige, och många barn hamnar i kläm i konflikter om vårdnad, boende och umgänge. Nu går jurister och terapeuter samman för att underlätta i processen, och ge både juridiskt och emotionellt stöd när livet förändras.

 En skilsmässa är ofta väldigt uppslitande för alla involverade, såväl vuxna som barn. Familjens Jurist och Mind Sthlm lanserar därför den nya tjänsten, Skiljas Tillsammans, där juridiken och psykologin går hand i hand”

( Läs hela pressmeddelandet på Familjens Jurist).

 

En av de terapeuter som står redo att utföra dessa coachande samtal är vår leg psykoterapeut Ylva Vejrich, hon har lång erfarenhet av att arbeta med par och familjer samt även coachning.

Har du frågor om tjänsten? Mejla kontakt@mindsthlm.se

 

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter