Vi inleder ett samarbete med appen Varannan Vecka!

Vi är väldigt glada att inleda ett samarbete med ”Varannan Vecka”, en app där föräldrar med barn som bor växelvis kan få hjälp och stöd att organisera upp en tillvaro som annars lätt kan upplevas som kaos, inte minst känslomässigt.
 
Det viktigaste vid en skilsmässa eller separation med barn är att samarbetet mellan föräldrar kan fortsätta så bra som bara möjligt, den här appen är ett riktigt bra verktyg för just det.
 
Vi är övertygade om att Mind Sthlm och appen Varannan Vecka tillsammans kan skapa ett bra stöd till familjer som tar sig igenom svåra förändringar.
 
Appen kan laddas ned där appar finns.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter