Vill du också erbjuda din personal tillgång till fri terapi? Vi erbjuder mer än terapi online.

Fri tillgång till terapi för medarbetarna, en växande trend.

Nyligen uppmärksammades det att företaget Bauhaus har beslutat sig för att erbjuda sin personal fri tillgång till terapi online (https://www.di.se/nyheter/bauhaus-ger-hela-personalen-terapi/).

Vi på Mind Sthlm har också märkt av en växande trend av företag som letar efter ett enkelt sätt att stötta sin personal med  den psykiska hälsan.

Flaskhalsen för att söka hjälp är ofta att företagshälsovården upplevs krånglig och att det  tar tid att få kontakt och ett möte.

Vill du också erbjuda din personal, antingen fri tillgång till terapi, eller delvis subventionerad tillgång?

Då  kan vi erbjuda dina medarbetare att alltid välja mellan möte online eller på fysisk mottagning. För oss är det även särskilt viktigt att det stöd du får är anpassat för just dig. Och så såklart snabba tider.

Vilka är bakom Mind Sthlm? Vi är ett företag som ägs och drivs av psykoterapeuter. Läs gärna mer om vilka vi är och hur vi kom till!

Vill du prata mer om företagslösningar? Kontakta gärna Camilla på camilla@mindsthlm.se

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter