Hej jag heter Ann-Kathrin Missaoui, välkommen till mig.

Jag är kurator och parterapeut

och arbetar med metoderna:

  • KBT
  • DBT
  • familjeterapi

Inga lediga tider? hitta nästa lediga tid hos mina kollegor.

Ann-Kathrin Missaoui

kurator och parterapeut

Hos mig kan du boka:

  • Stöd vid psykisk ohälsa, 100kr eller 0kr vid frikort
  • Psykoterapi privat mottagning fr 1150kr
  • Välj att ses på mottagning eller i videomöte
Hur jag arbetar

Relationer och hur vi samspelar med andra, påverkar vår psykiska hälsa och styr ofta hur vi mår. Jag har ett genuint intresse för varje människas livssituation och dess relationer.

Vi börjar där du befinner dig, och du får utrymme att berätta just din historia. Jag lyssnar aktivt och icke dömande till din berättelse och ställer öppna, reflekterande frågor som kan bidra till att vidga perspektiven. Kommer ni som par så börjar vi med att båda får beskriva hur ni upplever er relation och vilka styrkor och utmaningar ni upplever. Jag bidrar med min erfarenhet, kunskap och de teorier som jag bär med mig efter ett långt arbetsliv som samtalsterapeut och familjebehandlare.

Hos mig får du/ni stöd i att upptäcka era samspelsmönster och hur man kan uppnå förändring mot tryggare relationer med högre grad av tillit och intimitet. Mitt mål är att du skall känna dig trygg nog att utrycka dig och beskriva din situation och vilken förändring som du vill uppnå i ditt liv.

Jag lutar mig mot teorier som systemteori, anknytningsteori, beteendeteori, affektteori.

Här finns jag

Jag tar emot både på mottagning och via video.
Om du kommer till mottagningen på Tantogatan 43, så är det en brun dörr till höger om huvudporten in till huset. Där står det Psykoterapimottagning på dörren.

Tidigare feedback
5
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor baserat på 3 Feedbackomdömen
Utmärkt100%
Väldigt bra0%
Bra0%
Ganska bra0%
Mindre bra0%

Kontakta mig

Särskild kompetens inom följande områden

Mina blogginlägg

Har du fått hjälp och stöd av

Ann-Kathrin Missaoui

?

Kan du beskriva vad som hjälpte just dig?

5/5

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Välkommen till vår Drop-In!

För att förbättra vår tillgänglighet så erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min).

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 100kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter

Mottagningen byter adress 31/1 2022!

Från och med den 31/1 2022 så är du hjärtligt välkommen till vår nya adress. Vår mottagning finns då på Rosenlund sjukhus Tideliusgatan 12, plan 6.

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Se vid vilken mottagning just din terapeut tar emot på här : https://mindsthlm.se/var-personal/
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Under corona-pandemin gäller att du kan avboka senare än 24 timmar innan om du har fått plötsliga symptom eller misstänker smitta. Bokar du inte av alls gäller även då att du får betala 400 kr.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar. Avbokar du senare får du betala för besöket.