Hej jag heter Susanne Williams, välkommen till mig.

Jag är beteendevetare och samtalsterapeut (stud psykoterapeut steg 2)

och arbetar med metoderna:

  • KBT
  • PDT

Inga lediga tider? hitta nästa lediga tid hos mina kollegor.

Susanne Williams

beteendevetare och samtalsterapeut (stud psykoterapeut steg 2)

Hos mig kan du boka:

  • Stöd vid psykisk ohälsa, 100kr eller 0kr vid frikort
  • Psykoterapi privat mottagning fr 1150kr
  • Välj att ses på mottagning eller i videomöte
  • Självhjälpsprogram online (IKBT)
Hur jag arbetar

Hej & välkommen! Mitt namn är Susanne Williams och jag är beteendevetare och samtalsterapeut. Jag är utbildad i psykodynamisk psykoterapi samt utbildar mig just nu på Psykoterapeutprogrammet med relationell inriktning vid Linköpings universitet för att erhålla min legitimation som psykoterapeut inom en snar framtid.

Jag har arbetat med stöd, terapi och behandling sedan 2005 och fortlöpande utbildat mig inom flera olika terapi- och behandlingsformer under denna tid samt har en handledarutbildning i psykosocialt behandlingsarbete. Mina olika utbildningsinriktningar är PDT (psykodynamisk terapi), KBT (kognitiv beteendeterapi), Schematerapi, MI (Motiverande samtal), relationell och interpersonell terapi samt olika former av behandling mot missbruk och beteendeproblem. Min erfarenhet har jag genom arbete med barn- och unga inom BUP och elevhälsa, med vuxna genom långtidsterapier, missbruks och beroendevård, kriminalvård, samtalsmottagning för unga vuxna samt genom arbete och handledning med personer och dess anhöriga som har NPF (neuropsykiatriska funktionsavvikelser) främst med ADHD och Autismspektrum.

För mig är det viktigt att hitta vilka behov som eventuellt behöver bli tillgodosedda hos den jag möter, vilka eventuella känslomässiga eller relationella knutar som behöver nystas upp och förstås ur ett nytt sammanhang eller vilka försvårande mönster en person kan ha hamnat i som blockerar möjligheten att må bra, att utvecklas eller att genomföra en förändring. Efter insikt om detta kan nya mer funktionella relationella eller beteendemässiga mönster upprättas och konstrueras. Detta gör jag genom att arbeta utifrån exempelvis anknytningsteori, relationella mönster, kognitiva eller kognitivt beteendeterapeutiska tekniker, motiverande samtal och genom att arbeta med vad som händer i mötet i det terapeutiska rummet.

Här finns jag

Adress: Krukmakargatan 73, mottagningen ”Ditt rum”, ingång på hörnet, kod erhålls vid bokat besök

E-post: susanne.w@mindsthlm.se

Tidigare feedback
5
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor baserat på 2 Feedbackomdömen
Utmärkt100%
Väldigt bra0%
Bra0%
Ganska bra0%
Mindre bra0%

Mina blogginlägg

  • PDT, KBT och Motiverande samtal är några av de metoder som Susanne använder mot psykisk ohälsa

Har du fått hjälp och stöd av

Susanne Williams

?

Kan du beskriva vad som hjälpte just dig?

5/5

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Välkommen till vår Drop-In!

För att förbättra vår tillgänglighet så erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min).

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 100kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter

Mottagningen byter adress 31/1 2022!

Från och med den 31/1 2022 så är du hjärtligt välkommen till vår nya adress. Vår mottagning finns då på Rosenlund sjukhus Tideliusgatan 12, plan 6.

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Se vid vilken mottagning just din terapeut tar emot på här : https://mindsthlm.se/var-personal/
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Under corona-pandemin gäller att du kan avboka senare än 24 timmar innan om du har fått plötsliga symptom eller misstänker smitta. Bokar du inte av alls gäller även då att du får betala 400 kr.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar. Avbokar du senare får du betala för besöket.