Hej jag heter Tobias Drejby, välkommen till mig.

Jag är leg psykolog

och arbetar med metoderna:

  • KBT
  • ACT
  • PDT
  • CFT
  • ITP

Inga lediga tider? hitta nästa lediga tid hos mina kollegor.

Tobias Drejby

leg psykolog

Hos mig kan du boka:

  • Välj att ses på mottagning eller i videomöte
Hur jag arbetar

Jag brinner för att hjälpa människor med psykisk ohälsa. Att lyssna in varje människa är a och o för mig. Mitt motto är ”Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål måste jag först finna henne där hon är och börja just där.

Den som inte kan det lurar sig själv när hon tror att hon kan hjälpa andra. För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än hon gör, men först och främst förstå det hon förstår (Kierkegaard).

Varje person är unik och har sina egna styrkor och svagheter och det är alltså där jag vill börja. Jag vill hjälpa varje person att själv hitta svar på sina frågor och sina egna bästa lösningar.

Efter att ha gjort en noggrann genomgång över vad som ligger som hinder för att kunna leva det liv men vill leva och vilka områden som upplevs som mest problematiska brukar jag vilja lägga upp en planering med målsättning/målsättningar. Sedan jobbar vi tillsammans utifrån den planen.

Terapin är lika mycket det som sker mellan våra möten som det som sker i besöket. Mitt mål är att alla ska lämna en behandling med känslan att ha kommit framåt.

Här finns jag

Mejl: tobias@mindsthlm.se

Tidigare feedback
5
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor baserat på 1 Feedbackomdöme
Utmärkt100%
Väldigt bra0%
Bra0%
Ganska bra0%
Mindre bra0%

Mina blogginlägg

  • För mig är det viktigt att förstå just dig när vi möts.

Har du fått hjälp och stöd av

Tobias Drejby

?

Kan du beskriva vad som hjälpte just dig?

5/5

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Se vid vilken mottagning just din terapeut tar emot på här : https://mindsthlm.se/var-personal/
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar. Avbokar du senare får du betala för besöket.