Jag hjälper dig att hitta dina egna förmågor, även om läget känns dystert.

När det gäller psykisk ohälsa så är ingen fråga för liten eller för stor. Jag arbetar utifrån varje individs egna livssituation, och egna sätt att hantera livet.
Samtalen måste därför alltid utgå från individens unika behov. Jag anpassar teori, metod och verktyg till individen. I all behandling/samtal är dialogen som man upprättar tillsammans den viktigaste utgångspunkten.
En av mina starka sidor är den breda erfarenhet jag har efter många års arbete inom BUP och egen privat verksamhet med många olika problemområden så som, ångest, oro, relationer, nedstämdhet och stress.
Jag tycker också att det är spännande att arbeta med personalstöd  och handledning till grupper som behöver  stöd och coachning inom områden såsom stress och konflikthantering.  Jag får ofta feedback att jag upplevs som att jag både har lätt förstå och coacha klienten till att hitta nya lösningar. Det är viktigt för mig att klienten hittar sina egna förmågor även om läget känns dystert. Jag håller en coachande hållning istället för en diagnostisk hållning vilket alltså betyder att jag hela tiden coachar klienten till att navigera sina egna bekymmer och komma fram till egna lösningar.
Varmt välkommen till mig! Boka din tid direkt på hemsidan eller mejla till ylva@mindsthlm.se

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter