Teresa, en av våra experter på barn, ungdom och föräldrastöd.

Teresa har lång erfarenhet av att arbeta behandlande med barn, ungdomar, föräldrar och familjer. Det kan handla om allt från oro omkring mindre svårigheter och frågeställningar till diagnostiserad psykisk ohälsa. Teresa poängterar att det är viktigt att kontakten med barn och ungdomar alltid börjar med att skapa en trygg relation.
-För mig som terapeut handlar det om att vara nyfiken och öppen och möta barnet eller ungdomen där han eller hon är. Relationen byggs genom att tillit, öppenhet och trygghet allteftersom stärks. Tillsammans kan vi därefter börja formulera mål för kontakten.
 
Barn och ungdomar från 12 år samt föräldrar är välkomna att få stöd av Teresa, det kostar 0kr för dig under 18 år. Läs mer och boka tid på vår hemsida, eller mejla till Teresa på teresa@mindsthlm.se
 
Varmt välkommen!

 

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn

Du kanske också gillar:

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter