Hej jag heter Teresa Brieger Olsson, välkommen till mig.

Jag är leg psykoterapeut

och arbetar med metoderna:

  • KBT
  • CFT
  • Mindfulness
  • Affektfokuserad terapi

Inga lediga tider? hitta nästa lediga tid hos mina kollegor.

Teresa Brieger Olsson

leg psykoterapeut

Hos mig kan du boka:

  • Psykoterapi privat mottagning, fr 1150kr
  • Välj att ses på mottagning eller i videomöte
Hur jag arbetar

Hej!

Jag heter Teresa Brieger Olsson och är leg psykoterapeut. Jag arbetar med känslofokuserad terapi, compassionfokuserad terapi samt KBT.

Jag har en bakgrund som socionom, verksam på BUP, socialtjänst och skola och har lång erfarenhet att att möta vuxna, unga vuxna, ungdomar och föräldrar.

Hos mig är det dina behov som står i fokus, och vår kontakt utformas utifrån dina mål. Jag arbetar upplevelsebaserat vilket innebär att du får möjlighet att följa känslor i kroppen och få kontakt med ditt lugn och ro-system. Förutom att studera till leg. psykoterapeut studerar jag även klinisk sexologi och ser sex och närhet som viktiga delar i att vara människa och som naturliga inslag i att stärka välmående.

Problemområden som jag är van att arbeta med är bl. a. olika slags ångest, depression, stress, livskriser, relationsproblem, sexuella problem, självkritiska tankar och känslor av skam.

Med fokus på att få större kontakt med dina känslor och behov kan du få lära dig att lugna dig själv mer, uppleva ökad trygghet överlag samt minska stress, nedstämdhet och ångest.

Varmt välkommen att kontakta mig så får du veta mer!

Här finns jag

Adress:
Kungsholmsgatan 10, 3tr

T-bana:

Mejl: teresa@mindsthlm.se

Tidigare feedback
5
Rated 5 out of 5
5 av 5 stjärnor baserat på 1 Feedbackomdöme
Utmärkt100%
Väldigt bra0%
Bra0%
Ganska bra0%
Mindre bra0%

Så säger tidigare klienter

Rated 5 out of 5

Min sextonåriga dotter kämpar med ångest och oro. Hon har träffat Teresa två gånger. Även om min dotter tycker att det är jobbigt att prata om det som är svårt så beskriver hon Teresa som ”perfekt för henne”. Hon är mjuk, trygg, förstående och ger konkret hjälp. Tack Teresa!

Kontakta mig

Särskild kompetens inom följande områden

Mina blogginlägg

  • ”mjuk, trygg, förstående och ger konkret hjälp”.

  • Teresa, en av våra experter på barn, ungdom och föräldrastöd.

Har du fått hjälp och stöd av

Teresa Brieger Olsson

?

Kan du beskriva vad som hjälpte just dig?

5/5

mind sthlm

Vi är en vårdgivare och arbetar under strikt tystnadsplikt , vi arbetar under tillsyn av IVO och socialstyrelsen.

Om läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning, eller så ringer du 112.

 

Många vill snabbt få personlig kontakt med en terapeut, då är mejl inte ett säkert alternativ och telefonmöten ingår tyvärr inte i vårt uppdrag.

Därför erbjuder vi nu korta snabba Drop-In tider (videomöte 15 min). Om du inte vill använda videofunktionen så stänger du av kameran.

Du bokar direkt i vår webbkalender. På så sätt kan du enkelt få trygg och säker kontakt med din terapeut.

Det kan gälla rådgivning, avstämning eller lättare bedömning. Drop-In möten kostar 250 kr eller 0kr vid frikort eller om du är under 18 år.

Avbokning/ombokning

Kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du under respektive terapeut nedan

Kontaktuppgifter

Inför ditt besök på mottagning

Vi har flera mottagningar i Stockholm. Se vid vilken mottagning just din terapeut tar emot på här : https://mindsthlm.se/var-personal/
 
Var god ta med legitimation. Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Inför ditt besök via video

För att koppla upp dig, ladda hem appen ”Vårdrummet Video” till din telefon och logga in med BankID på utsatt tid. Finns där appar finns.

Formulär

Innan besöket ber vi dig fylla i två formulär, det tar inte mer än några minuter. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till en bättre behandling för dig. 

Om du har frågor omkring din bokning så är du välkommen att vända dig direkt till din terapeut, kontaktinfo finns på hemsidan.

Uteblivet/Avbokningar

Vid den offentligt finansierade vården gäller avbokning senast 24 timmar innan det bokade besöket. Avbokar du efter det eller uteblir helt får du en faktura på 400 kr som ska betalas.

Vid privat psykoterapi gäller 24 timmar. Avbokar du senare får du betala för besöket.