Skärmavbild 2018-10-25 kl. 16.26.49

Praktisk information

Inför ditt första besök på mottagning

  • Kontrollera på vilken mottagning som din terapeut tar emot dig. Information om detta hittar du i deras presentation, klicka här.

Inför ditt besök via video

Formulär att fylla i inför ditt första möte

  • Innan ditt första besök ber vi dig fylla i två formulär (detta är frivilligt).
  • Klicka här för att komma till det första formuläret.
  • Klicka här för att komma till det andra formuläret. Detta hjälper oss i bedömningen och leder till snabbare hjälp för dig. Tar inte mer än 3-5 min.

Kontakt

Om det gäller att boka din första tid, ändra en tid, eller avbokning så går det bra att kontakta terapeuten direkt, kontaktuppgifter hittar du här. Du kan även ringa under våra telefontider, eller att mejla oss på kontakt@mindsthlm.se.

Telefon

Utöver våra telefontider så svarar vi i telefonen och ringer upp de som lämnat meddelanden. Lämna inte meddelanden avseende sen ankomst eller återbud så vi inte har möjlighet att lyssna av telefonsvararen mer än under telefontiden. Kontakta din terapeut direkt med ditt meddelande.

Tel: 08-429 95 00
Våra telefontider:
Tisdagar 10.00-11.00
Onsdagar 10.00-11.00
Torsdagar 10.00-11.00

Avbokningsregler

Observera att våra avbokningsregler innebär att avbokningar senare än 24 h före utsatt tid debiteras. Frikort gäller inte för detta.

Ekonomi

Fakturafrågor samt övriga ekonomifrågor mejlas till ekonomi@mindsthlm.se

Frikort

Vi administrerar inga frikort, all administration av frikort sker på din vårdcentral.

När du kontaktar oss via mejl på kontakt@mindsthlm.se så tar vi det som ett godkännande att det går bra att även kontakta dig via mejl. Observera att vi på grund av patientsäkerhetsskäl inte har möjlighet att svara på frågor rörande hälsotillstånd via mejl. Vi kan heller inte ta ansvar för säkerheten av informationen som skickas via mejl.