Skärmavbild 2018-10-25 kl. 16.26.49

Praktisk information

Besöksadress

Vår huvudmottagning på  Nybrokajen 7 (3 tr), 111 48 i Stockholm. Närmaste T-bana är Kungsträdgården eller Östermalmstorg. Om ditt besök ligger efter kontorstid fråga din terapeut vad som gäller avseende kod till dörren etc.

Kontakt

Om det gäller att boka din första tid så går det bra att ringa under våra telefontider, eller att mejla oss på bokatid@midsthlm.se.

Om det gäller ändring av bokat möte, sen ankomst eller återbud så kontaktar du din terapeut direkt. Kontaktuppgifter hittar du under fliken “vi som arbetar här”.
Om det gäller generella frågor så går det bra att mejla kontakt@mindsthlm.se alternativt att ringa under telefontiden.

Telefon

Utöver våra telefontider så svarar vi i telefonen och ringer upp de som lämnat meddelanden. Lämna inte meddelanden avseende sen ankomst eller återbud så vi inte har möjlighet att lyssna av telefonsvararen mer än under telefontiden. Kontakta din terapeut direkt med ditt meddelande.

Betalsätt

Du kan betala med Swish, vårt Swish nummer är 123 477 8171, ange datum och namn på terapeut. Du kan även kan betala din tjänst med kort på mottagningen.  Vi erbjuder betalning mot faktura för en administrationsavgift på 150kr.

Avbokningsregler

Observera att våra avbokningsregler innebär att avbokningar senare än 24 h före utsatt tid debiteras. Frikort gäller inte för detta.

Ekonomi

Fakturafrågor samt övriga ekonomifrågor mejlas till ekonomi@mindsthlm.se

Frikort

Vi administrerar inga frikort, all administration av frikort sker på din vårdcentral.

 

När du kontaktar oss via mejl på bokatid@mindsthlm.se så tar vi det som ett godkännande att det går bra att även kontakta dig via mejl. Observera att vi på grund av patientsäkerhetsskäl inte har möjlighet att svara på frågor rörande hälsotillstånd via mejl. Vi kan heller inte ta ansvar för säkerheten av informationen som skickas via mejl.