Skärmavbild 2018-10-25 kl. 16.26.49

Praktisk information

Besöksadress

Vår huvudmottagning på  Nybrokajen 7 (3 tr), 111 48 i Stockholm. Närmaste T-bana är Kungsträdgården eller Östermalmstorg. Om ditt besök ligger efter kontorstid fråga din terapeut vad som gäller avseende kod till dörren etc.

Kontakt och sena återbud

Det går bra att kontakta din terapeut direkt för att boka eller avboka en session. Kontaktuppgifter hittar du under fliken “vi som arbetar här”. Vid sena återbud, kontakta alltid din terapeut direkt.

Telefon

Utöver våra telefontider så går det alltid bra att lämna meddelande på vår telefonsvarare tel 073-941 30 00. Vi ringer upp så snart vi kan.

Betalsätt

Du kan betal med Swish, vårt Swish nummer är 1234778171, ange datum och namn på terapeut. Du kan även kan betala din tjänst med kort på mottagningen.  Vi erbjuder betalning mot faktura för en administrationsavgift på 150kr.

Avbokningsregler

Observera att våra avbokningsregler innebär att avbokningar senare än 24 h före utsatt tid debiteras. Frikort gäller inte för detta.

Ekonomi

Fakturafrågor samt övriga ekonomifrågor mejlas till ekonomi@mindsthlm.se

Frikort

Vi administrerar inga frikort, all administration av frikort sker på din vårdcentral.

 

När du kontaktar oss via mejl på bokatid@mindsthlm.se så tar vi det som ett godkännande att det går bra att även kontakta dig via mejl. Observera att vi på grund av patientsäkerhetsskäl inte har möjlighet att svara på frågor rörande hälsotillstånd via mejl. Vi kan heller inte ta ansvar för säkerheten av informationen som skickas via mejl.